Najam opreme

Najam IT opreme za pravne osobe

Grenke

Današnja poduzeća pod velikim su pritiskom razvijanja inovacija kako bi održale svoju konkurentnost. Da bi ispunili tu potrebu, sve veći broj poduzeća koristi najam za nabavu najnovije i najbolje informatičke opreme: od telekomunikacijskih sustava do servera i prijenosnih računala.

Neke od pogodnosti financiranja putem najma:

  • Financiranje opreme niske vrijednosti (već od 4.000 HRK)
  • Brza obrada (odobrenje financiranja isti dan po primitku zahtjeva za financiranje)
  • Nema učešća
  • Nije potrebna javnobilježnička ovjera
  • Nije potrebno kasko osiguranje predmeta najma
  • Nema promjene u uvjetima financiranja, bez valutne klauzule - fiksne najamnine u HRK
  • Trajanje najma od 12 do 60 mjeseci


Zahtjev za ugovor o najmu možete podnijeti i kod nas. Mi ćemo zatim Vaš zahtjev uputiti GRENKE-u putem internet portala. Obrada zahtjeva traje samo nekoliko minuta te ugovor možete potpisati na licu mjesta. 

Potpisat ćete potvrdu o primopredaji predmeta najma, koja uključuje i datum isporuke. Vaše ugovorno razdoblje počinje s početkom tromjesečja koje slijedi tom datumu. Tijekom razdoblja od datuma isporuke do prve pune uplate, plaćate dnevnu tarifu u iznosu od 1/30 mjesečnog obroka. To se razdoblje ne ubraja u ugovorno razdoblje. 

Zbog troškovne učinkovitosti, najamnine dospijevaju četiri puta godišnje (1. siječnja, 1. travnja, 1. srpnja i 1. listopada). To znači da se najamnine uplaćuju unaprijed za svako tromjesečje. 

Prijelaz na mjesečno plaćanje najamnina moguć je u svakom trenutku. No, tromjesečne najamnine uključuju uštedu od 1,5 posto. S mjesečnim uplatama to nije moguće, stoga je ukupan iznos nešto veći. 

Koristeći najam, ne plaćate sam predmet najma, već naknadu za njegovu uporabu.  

Kada vratite predmet najma na kraju ugovorenog razdoblja odmah možete prijeći na najnoviju opremu. Isto tako, po isteku ugovora, moguće je i otkupiti robu. 

Fenix.hr

Osim najma IT opreme putem GRENKE-a, Feniks kompjutori također nude najam printera i fotokopirnih aparata. 

Najmom multifunkcijskog uređaja Vaš ured ostvaruje bezbrižnost, a mi brigu oko Vašeg unajmljenog uređaja. Ako se dogodi zastoj ili kvar na multifunkcijskom uređaju i nestanka potrošnog materijala odazivamo se u roku od 4 sata. Ukoliko se Vaše potrebe tokom vremena promijene mi kao Vaš pouzdan partner Vas pratimo i u novim zajedničkim izazovima.

Za detaljnije informacije obratite nam se na info@fenix.hr .