Koliko znate o CISS printerima i njihovim prednostima?

 


CISS EcoTank pisači bitno se razlikuju od ostalih pisača – umjesto uložaka sadrže veliki spremnik za tintu koji možete puniti koristeći isporučene bočice s tintom. Od početka imate dovoljno tinte za ispisivanje do 14.000 stranica2 - to znači uštedu vremena i novca jer nećete često mijenjati uloške. Postavljanje je jednostavno, punjenje je pouzdano i uredno, ispisuju se stranice i stranice visoke kvalitete ispisa.

 

 

Iz prve ruke našeg web urednika možemo reći kolika je ušteda kod usporedbe pisača Canon Pixma MG5550 s kojim je btw već nekoliko godina iznimno zadovoljan bez ijednog kvara i s cjenovno povoljnim tonerima, no nakon što je usporedio sa CISS pisačima razmišlja o kupovini novog Epsona L382. Planirana ušteda na bazi malih 300 ispisa mjesečno u naredne 3 godine je pazite sada 4.335 Kuna. Čak i usporedbom CISS printera i lasera u boji dolazimo do značajnih ušteda od više tisuća kuna.
 
   

CISS printere možete pronaći na našem web shopu i ovdje bismo izdvojili dva ponajbolja 3u1 modela (printer / skener / kopirka) EPSON L3151 EcoTank i EPSON L382 EcoTank.

Za izračun vaših ušteda s EPSON printerima predlažemo kalkulator

 

 

 

Zatvori meni
Potvrdi
  Na vrh   +385 1 2910400