Izjava o privatnosti

PRIVATNOST PODATAKA

Feniks kompjutori d.o.o. obvezuju se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako da prikupljaju samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. Nadalje, Feniks kompjutori d.o.o. informiraju kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka i redovito daju kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka (uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s liste koja se koristi za marketinške kampanje). Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su isključivo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Feniks kompjutori d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranica sadrži informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Feniks kompjutori d.o.o. Stranica služi kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Feniks kompjutori d.o.o. ne mogu preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ove stranice u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Feniks kompjutori d.o.o. obvezuju se primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija. Transakcije plaćanja kreditnim i/ili debitnim karticama obavljaju se zaštićenim protokolom SSL uz uporabu 256-bitne enkripcije što se globalno smatra sigurnim načinom za obavljanje novčanih transakcija. Feniks kompjutori d.o.o. ne mogu se smatrati odgovornima za zlouporabe kod kojih se ne može utvrditi jesu li nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Feniks kompjutori d.o.o.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.
 

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. 

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, odnosno korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost online plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brendova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program, vaša banka, uz valjanost same kartice, dodatno potvrđuje i vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. 

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za online plaćanje. 

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti, trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom vaših kartičnih podataka. 

Hvala što koristite CorvusPay!