Dostava

Dostavu robe vrše kurirske službe DPD i GLS.
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.

Za narudžbe manje od 1.000,00 kn dostava se naplaćuje 30 kn.
GLS paketi težine veće od 40 kg i zapremine veće od 25 litara naplaćuju se po tržišnoj cijeni dostave o čemu će kupac biti obaviješten prije plaćanja i slanja robe.
DPD paketi težine veće od 31 kg naplaćuju se po tržišnoj cijeni dostave o čemu će kupac biti obaviješten prije plaćanja i slanja robe. Paketi koji se dostavljaju na otoke se naplaćuju 65 Kuna.

 

DPD pruža brzu i pouzdanu dostavu "od vrata do vrata" širom Hrvatske.

Za izvršenu narudžbu robe koja je na skladištu (u web shopu oznaka "Dostupno odmah za isporuku") roba se šalje DPDom isti radni dan.
Roba koja je dobavljiva u roku 24 sata (u web shopu oznaka "Dostupan za isporuku po narudžbi") roba se šalje DPDom drugi radni dan od narudžbe
Dostava na otoke ide po posebnom rasporedu - Raspored dostave na otoke 
Raspored vožnje u mjesta u koja se ne dostavlja svaki dan

Prednosti DPD dostave:
• prije isporuke DPD Vam šalje poruku i mogućnost online plaćanja dostave prije isporuke paketa ili netom prije uručivanja čime izbjegavate nepotreban kontakt.
• ako u vrijeme dostave niste u mogućnosti biti na dogovorenoj adresi za dostavu sa DPD-om možete dogovoriti promijenu adrese dostave ili se odlučiti za preuzimanje pakete na najbližoj INA benzinskoj postaji.

Pakete poslane DPDom možete pratiti preko stranice https://www.dpd.com/hr

 

GLS nudi pouzdane mogućnosti slanja pošiljki, kako nacionalnih tako i međunarodnih, diljem Europe i svijeta.
Europa je glavno tržište gdje GLS grupa svojim servisom pokriva dostave paketa u 37 država, većinom putem svojih podružnica i tvrtki-kćeri, kao i putem drugih, vrlo pouzdanih tvrtki-partnera.

Za područje izvan Hrvatske dostava se posebno obračunava, odnosno u obzir se uzima veličina i broj paketa, udaljenost do mjesta dostave, isporuka robe u zemlju članicu EU i sl.
U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. Svi proizvodi bit će zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta.

Za obavljenu narudžbu robe koja je na skladištu (u web shopu oznaka "Dostupno odmah za isporuku") roba se šalje GLSom isti radni dan, odnosno na adresi primatelja bit će sljedeći radni dan, pod uvjetom da je transakcija provedena do 14:00 sati.
Ako je u pitanju roba koja je dobavljiva u roku 24h od narudžbe (u web shopu oznaka "Dostupan za isporuku po narudžbi"), postoji mogućnost da će isporuka na adresi primatelja biti izvršena u roku od 48h, tj. dva radna dana od narudžbe.
Dostava na otoke ide po posebnom rasporedu. 

Raspored dostave na otoke možete pogledati u sljedećoj tablici ili na web stranici GLS grupe

Kada dostavna služba preuzme paket na našoj adresi, bit ćete obaviješteni SMS-om ili e-mailom. Isto tako, na dan dostave primit ćete SMS ili e-mail u kojem vas GLS obavještava u kojem vremenskom razdoblju možete očekivati dostavljača na svojoj adresi.
Pakete poslane GLSom možete pratiti preko stranice http://online.gls-croatia.com/tt_page.php