Dostava

Dostavu roba vrši kurirska služba GLS.

GLS nudi pouzdane solucije glede slanja pošiljki, kako nacionalnih tako i međunarodnih, diljem Europe i svijeta. Europa je definirano glavno tržište gdje GLS grupa svojim servisom pokriva dostave paketa u 37 država, većinom putem svojih podružnica i tvrtki-kćeri, kao i putem drugih, vrlo pouzdanih tvrtki-partnera.

Za narudžbe manje od 1.000,00 kn dostava se naplaćuje 30 kn.

Za područje izvan Hrvatske dostava se posebno obračunava, odnosno u obzir se uzima veličina i broj paketa, udaljenost do mjesta dostave, isporuka robe u zemlju članicu EU i sl. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. Svi proizvodi bit će zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta.

Za obavljenu narudžbu robe koja je na skladištu (dostupna odmah) dostava kreće isti radni dan, odnosno na adresi primatelja bit će sljedeći radni dan, ali samo pod uvjetom da je transakcija provedena do 14:00 sati. Ako je u pitanju roba koja je dobavljiva u roku 24h od narudžbe (dostupno u webshopu), postoji mogućnost da će isporuka na adresi primatelja biti izvršena u roku od 48h, tj. dva radna dana od narudžbe. Dostava na otoke ide po posebnom rasporedu. 

Raspored dostave na otoke možete pogledati u sljedećoj tablici ili na web stranici GLS grupe:

Kada dostavna služba preuzme paket na našoj adresi, bit ćete obaviješteni SMS-om ili e-mailom. Isto tako, na dan dostave primit ćete SMS ili e-mail u kojem vas GLS obavještava u kojem vremenskom razdoblju možete očekivati dostavljača na svojoj adresi.